Cyclaam

Home » Interieur & lifestyle » Cyclaam
De jaren zestig stonden bol van de Flowerpower: peace, love & harmony. De populairste kamerplant van die tijd was de Cyclaam.

Anno 2011 blijft de Cyclaam verrassen. Met haar nieuwe, krachtige kleuren en vormen geeft de kamerplant ook nu terras en balkon een fleurige oppepper. Flowerpower is deze nazomer weer helemaal terug!

Verzorging

Met een beetje liefdevolle verzorging zorgen ze voor rust en harmonie. Een trucje voor extra lange bloei: verwijder de uitgebloeide bloemen met steel en al. Cyclamen blijven dan echte doorbloeiers!

Cyclamen zijn verkrijgbaar met grote en kleine bloemen. Zet de plant op een plekje in de halfschaduw en geef regelmatig water zodat de potgrond niet helemaal uitdroogt.

Cyclamen zijn volop verkrijgbaar bij tuincentrum en bloemist. Kijk voor meer informatie, verzorgingstips en inspiratie op www.verrassendbuiten.nl

Verrassend buiten

Zet de Cyclaam ook eens buiten op terras of balkon. Je verwacht het misschien niet, maar de plant doet het namelijk ook uitstekend als fleurige oppepper voor de buitenkame.. tot aan de eerste winterkou!

Met de flowerpower van de Cyclaam geniet je van een explosie aan kleur die extra krachtig is door een schaal of balkonbak te vullen met planten in één kleur.
Cyclaam
Lees meer over dit thema in het dossier: bloemen en planten