Woonkamer inspiratie

Home » Interieur & lifestyle » Woonkamer inspiratie
Toe aan een nieuwe woonkamer? Laat je dan inspireren door de foto's van deze prachtige woonkamers!

Van naturel tot kleurijk, van industrieel tot romantisch en van ontspannen tot vrolijk. Maak je keuze en creëer je eigen woonkamermetamorfose! Wat is jouw smaak?

We beschrijven de woonkamers en geven je stylingtips. Een tipje vooraf: het zit 'm vaak in de eenheid van kleuren, maar vergeet niet dat de accenten ook in details tot uiting komen! Prints op het behang en kunst aan de muur zijn zeer sfeerbepalend. Wat handig is, want wil je wat anders, dan is dat in een mum van tijd geregeld!
Woonkamer natuurtinten Lil

Naturelle woonkamer

De rustige sfeer in deze woonkamer creëer je door lichte naturellen te gebruiken, gecombineerd met matte materialen en enkele donkere, maar niet felgekleurde accenten (Belledeco).

Industriele woonkamer

Met 'oude' staande driepootlampen, zwart en donker hout en nostalgische, uitvergrootte reclames wordt in deze woonkamer een industriële look gecreëerd (Lil.nl).
Warme woonkamer Witte interieurs bij Wehkamp Witte interieurs bij Wehkamp

Warme woonkamer

Met warme, wollige materialen zoals zachte plaids en karpetten van alpaca krijgt de woonkamer een warme uitstraling (Interleer Exclusief).

Romantische woonkamer

Met dit roze bloesembehang heb je in een handomdraai en lieve, romantische sfeer gecreëerd. Kussentjes in bijpassende auberginetinten maken het af (Wehkamp).

Relaxte woonkamer

Deze heerlijke hangstoel geeft in combinatie met de natuurlijke materialen, het behang met subtiel 'boomdecor' en de ontspannende tijdschriften een relaxte uitstraling (Wehkamp).
Landelijke woonkamer  Big brands - de webshop voor topmerken Kitsch shoppen bij Wehkamp

Landelijke woonkamer

Deze zomerse, landelijke woonkamer heeft, voor de verandering, stoere accenten. De heerlijke zonnige sfeer creëer je met onbewerkt hout en witte meubels zoals de lockerkast en de hutkoffer. (Kaadooshop)

Urban woonkamer

Donkere, strakke wanden en de gelikte contrasterende bank geven een stedelijke draai aan deze woonkamer, die gecompleteerd wordt door de schilderijen van grote steden (Big Brands).

Kitsch woonkamer

Houd je meer van kitch? Dan doen bloembehang en kleine vaasjes met roze, paarse, witte en rode bloemetjes het erg goed. Barokke stoelen met gouden omlijsting en dito schilderijlijsten en spiegels maken het compleet (Wehkamp).
Lees meer over dit thema in het dossier: woonkamer