Het herenhuis van Anouk

Home » Binnenkijken » Het herenhuis van Anouk
Soms zetten bekende Nederlanders hun huis te koop. En dat is leuk, want dan kunnen we er een kijkje nemen!

Zangeres Anouk zet in februari 2011 haar huis op funda voor de lieve som van 2,2 miljoen euro. Net buiten hartje Amsterdam, aan het heerlijke Vondelpark vinden we haar prachtige herenhuis.

Het woonoppervlakte is ruim 400 m2 en het monumentale pand heeft maar liefst 11 kamers en drie badkamers. Met vijf woonlagen is het met recht een woning voor een van ’s lands meest beroemde zangeressen.
Vooral de eerste verdieping is interessant door de prachtige parket vloer met visgraatmotief, de plafonds voorzien van ornamenten, een werkende open haard, een balkon aan de voorzijde en de riante woonkeuken die is uitgebouwd tot een zwevende serre waardoor er veel daglicht is. Maar ook de riante fitnessruimte is niet min. Krijgt de koper de financiering niet rond, dan kan hij altijd nog overwegen deze te exploiteren.
Onmisbaar in het drukke Amsterdam is het grote dakterras met ‘dakhuisje’ en vrij uitzicht over de Vondelkerk. Ook is er een lekkere beschutte tuin. Heb je een auto en wil je die graag parkeren? De parkeerplek is te koop voor € 100.000,-.
 Bron: Funda    
Lees meer over dit thema in het dossier: binnenkijken