Friesland Bank

Home » Partners » Friesland Bank
Friesland Bank
Friesland Bank Wij zien kansen en benutten deze. Maar nooit zo maar. We rekenen en calculeren, want daar zijn we goed in. We kijken vooruit. Soms ver vooruit, soms maar een paar minuten. Maar vergeten nooit waar we vandaan komen. We geven niet snel op.

Als de kans er is en wij vertrouwen ‘m, dan gaan we ervoor. En van tegenwind worden we alleen maar koppiger. Alles willen we eruit halen, maar niet ten koste van alles. Nee, ten bate van alles.
Wij zijn zelf ondernemers. We weten wat u beweegt en waarom. Uw doelen zijn de onze. Uw dromen zijn onze drijfveren. Maar één ding zijn we altijd en blijven we ook: nuchtere bankiers! Want het gaat tenslotte om uw geld. Wij zijn de bank van willen is kunnen: Wij zijn Friesland Bank.

Jan Gerrit Hof is accountmanager Particulier Advies bij Friesland Bank. Hij en geeft regelmatig advies aan de lezers van VBO Wonen &zo over aan wonen gerelateerde financiële onderwerpen. Je kunt hem voor financiële vragen bereiken via het telefoonnummer 058 2995599 of via j.hof@frieslandbank.nl

Willinge Prinsstraat 20
8421 PE Oldeberkoop
T 058 2995599
E j.hof@frieslandbank.nl
W www.frieslandbank.nl
NB. Friesland Bank is inmiddels onderdeel van Rabobank.
Jan Gerrit Hof

Artikelen i.s.m. de Friesland Bank:

Aspecten rondom het tekenen van een koopovereenkomst  »
Banksparen  »
Bijleenregeling  »
De woning als oudedagsvoorziening  »
Verbouwingshypotheek  »