Collectie Jan des Bouvrie

Home » Interieur & lifestyle » Collectie Jan des Bouvrie
De GAMMA collectie Jan des Bouvrie bestaat uit de thema’s: Natuurlijk Leven en Luxe Leven.

De GAMMA collectie Jan des Bouvrie heeft de eigentijdse en herkenbare handtekening van Jan des Bouvrie: geometrische vormen en mooie natuurlijke materialen. De collectie is uitgebreid met een breder assortiment accessoires waarmee iedere leefruimte ingericht kan worden.

Natuurlijk Leven

Natuurlijk leven staat voor mooie, stoere en robuuste materialen zoals eiken, bont en vilt. Maar ook de verfijnde materialen zoals linnen en zacht katoen zijn belangrijk voor dit thema. De hoofdkleur is bruin met vergrijsde tinten.

De collectie Natuurlijk Leven is opgebouwd uit o.a. meubelen, vloer, verlichting, raamdecoratie en accessoires.
Zo komt op de vloer het lijnenspel van de zee terug. Een licht bruine laminaatvloer met vloeiende maar subtiele zeegras strepen. De complete leefruimte kan ingericht worden met de collectie en de charme van de ontwerpen van Jan des Bouvrie.

Ook is Natuurlijk Leven terug te vinden in het sanitair. Het badkamermeubel is vernieuwd en heeft een houten look met elegante witte deuren.

Luxe Leven

Wit is en blijft de basis in de collectie Luxe Leven van Jan des Bouvrie. Luxe Leven staat voor materialen en kleuren die een strak en tijdloze uitstraling geven. De hoofdkleur voor Luxe Leven is wit.

Als accentkleur is hier gekozen voor een warme en intense kleur paars dat de kleur wit versterkt. De collectie Luxe leven
Collectie Jan de Bouvrie

bestaat o.a. uit een meubellijn in wit gelakt hout en bijpassende fauteuils en eetkamerstoelen.

Met licht creëer je rust en ruimte in je leefomgeving. Naast meubelen bestaat de GAMMA collectie Jan des Bouvrie ook uit een ruime keuze in bijpassende verlichting, behang en accessoires zodat de complete leefomgeving ingericht kan worden.
Lees meer over dit thema in het dossier: designers