Thérèse: De Google-auto

Home » Blogs: Gewoon opgeschreven » Thérèse: De Google-auto
Geschreven door:
Thérèse,
29 mei 2010

Ik wil dat de Google-auto weer door mijn straat rijdt en nieuwe foto’s maakt. Het plaatje van mijn tuin dat nu op Google Maps staat, klopt helemaal niet meer.

Die grote, gele struiken onder mijn raam heb ik gerooid. Eerst heeft mijn zoon de grootste stukken eraf gehakt, met zaag en bijl en blote handen, en daarna kon Wolly het niet laten om aan de restanten te gaan trekken, wwarna ik tot slot met de spade van de buurman alle resten eruit heb
gespit. Weet Google wel hoeveel vereende krachten dat zijn?

En dan nog iets. Ik ben naar het tuincentrum gegaan, door bliksem, donder en regen en ik heb een paar gigantische zakken grond gekocht, met plantenvoeding voor zes maanden erin. Dat is voor de hele zomer. En toen heb ik plantjes gekocht: mooie nieuwe roze. Die heb ik op de plaats van de grote gele struiken gezet. Een heel ander gezicht.

En dan is er nóg iets. Onze buren hebben hun vijver gedempt, en er een mooi rond tegelpleintje voor in de plaats aangelegd. Daar zijn ze een weekend mee bezig
geweest. Het is een prachtig pleintje – krijg dat maar eens zo mooi rond.

Dus. Ik wil dat de Google-auto weer door mijn straat rijdt en nieuwe foto’s maakt. Nu denkt iedereen dat wij mensen zijn met een vijver in de voortuin en grote gele bossen onder het raam. Daar klopt niets van. Kijk maar: 

Voortuin