Reparatie inbouwapparatuur

Home » Interieur & lifestyle » Reparatie inbouwapparatuur
Of het nu door de economische crisis komt of door de populariteit van het milieubewust wonen, feit is dat consumenten in grote getale besluiten de aankoop van een nieuwe keuken uit te stellen.

Werden er in Nederland zo'n 5 jaar geleden nog een 275.000 luxe aanbouwkeukens verkocht, inmiddels is dat aantal gezakt naar ca 175.000 stuks en het eind is nog niet in zicht.

Maar keukenapparatuur gaat natuurlijk niet eeuwig mee en daarom hebben verschillende bedrijven zich gericht op de reparatie of renovatie van onderdelen van de keuken.

Inbouwapparatuur slijt sneller dan de keuken

Een keuken gaat jaren mee, maar na zo’n 10 jaar valt de inbouwapparatuur uit. Reparatie was tot voor kort lastig doordat de traditionele keukenwinkelier veelal de gegevens van keukens die hij vroeger verkocht niet meer heeft. Bovendien denkt hij in complete keukens en niet in onderdelen.


Uitstraling updaten

De inbouwkeuken zoals wij die vandaag de dag kennen bestaat zo'n kleine 50 jaar en in die periode is er bijzonder veel veranderd. In stijlen, in kleuren, in mogelijkheden en ook in materialen.
De kwaliteit is zeker de laatste 15 jaar met enorme sprongen vooruit gegaan. Iemand die jaren geleden een keuken heeft gekocht beschikt echter veelal vandaag de dag nog steeds over een prima keuken. Om de uitstraling van de keuken bij de tijd te houden hebben verschillende bedrijven zich gespecialiseerd in moderne handgreepjes, nieuwe kastdeurtjes en soft close lades.

Het renoveren is vaak veel goedkoper dan een nieuwe keuken!


Bedrijven die keukens renoveren

www.keukenapparatenservice.nl www.mooijwerk.nl
www.keuken-renovatie.com 

Gratis keukenboek

Gratis keukenboek

Toch op zoek naar een nieuwe keuken? Inspiratie en tips vind je in het keukenboek van Bruynzeel Keukens. Bestel 'm nu gratis! »

Lees meer over dit thema in het dossier: keuken