Shoppen in Nijmegen!

Home » Woonshoppen » Shoppen in Nijmegen!
In het bruisende Nijmegen is het goed vertoeven. Pittoreske straatjes worden afgewisseld met gezellige restaurantjes, prachtige pakhuizen en ruïnes uit de Romeinse tijd.

De eeuwenlange historie is duidelijke voelbaar in de oudste stad van Nederland. Wil je gaan woonshoppen, dan ben je in Nijmegen op je juiste plek.

We zochten de leukste woonwinkels voor je uit.

 

Shoproute Nijmegen

Habbekrats Nijmegen

Vlak bij het station vind je kringloopwinkel Habbekrats. Snuffel er eens rond, wellicht vind je iets origineels voor klein bedrag. In de Betouwstraat 17 (B)

De oorspronkelijke woonvertrekken van het prachtige herenhuis van De Heeren Wonen zijn ingericht in de modern-

klassieke stijl. Op de bel-etage, in de sfeervolle stadstuin, in het oude atelier en in het souterrain vindt je een verfrissende combinatie van moderne meubels en oude en unieke accessoires. Van Welderenstraat 93 (C)

De Heeren Wonen

Het vrolijke, inspirerende Bofligt is een winkel voor volwassenen én kinderen. Je vindt er een uitgesproken collectie kleinmeubelen, kinderbedden, klamboes, kapstokken en lampen. Van Welderenstraat 46 (D)

Bofligt Wonen

Bij WAAR vind je naast een fairtrade producten ook biologische artikelen, producten met een FSC keurmerk en artikelen van gerecycled materiaal met bijzonder design. Achter de producten schuilen bijzondere verhalen over bijvoorbeeld de producenten, gebruikte technieken en oude rituelen of gebruiken. Ziekerstraat 27 (E)
WAAR Nijmegen
 
Goed gereedschap is het halve werk. In de kookwinkel Zus & Zo Keukengerei vind je alles voor in de keuken. Het is een levendige winkel waar regelmatig wordt gedemonstreerd, getest en gekookt. Houtstraat 49 – 51 (F)


Zus & Zo Keukengerei
Déjà Vu is een eigentijdse woon- en cadeauwinkel in het centrum van Nijmegen. In het vier niveaus tellende pand worden met meubels, woonaccessoires, verlichting en behang telkens verschillende sferen gecreëerd. Je vindt er designklassiekers naast de nieuwste hedendaagse ontwerpen. Houtstraat 57 (G)

Déjà Vu Nijmegen

Stippels is een fantastische winkel voor iedereen die van vrolijkheid en tierelantijntjes houdt. Van kussens en poefs, meubels, behang, klokken en lampen: niks is er saai. Stikke Hezelstraat 28 (H)

Stippels Nijmegen

Eigenaren Pieter en Wilma heten je van harte welkom in Het Heydenrijck, een gezellige woonwinkel waar er nog tijd is voor persoonlijk advies.

Er worden onder andere oud grenen meubelen, geloogd of in de oude verf, antiek, oude lampen en landelijke woondecoraties  verkocht. Lange Hezelstraat 15 (I)

Het Heydenrijck

In het prachtige historische pand ‘De nieuwe winkel’ is Zen Lifestyle gevestigd. Je kunt bij deze winkel terecht voor alles op woongebied, van schilderijen tot
verlichting en van stoere meubels tot lekkere zitzakken. Hezelstraat 10 (J)

Een kijkje in de middeleeuwse kelder van La Belle Epoque is zeker de moeite van het bezoeken waard. In de sfeervolle woonwinkel ervaar je het ‘joie de vivre- gevoel’ door de prachtige collectie hebbedingetjes en meubels. Lange Hezelstraat 43a (K)

La Belle Epoque

Warme kleuren en veelzijdige producten afkomstig vanuit de hele wereld vullen de heerlijke woonwinkel Aba-i.  In de bijzondere winkel droom je zo weg naar het verre oosterse landen. Lange Hezelstraat 54 (L)

Aba-i Nijmegen

Subba is bont, hip, soms ouderwets, vrolijk of gewoon heel mooi. Je vindt er onder
Subba

meer lampen, behang, vloerkleden, wasmanden en tafels. Maar ook poëzieplaatjes, plastic bloemen, fotoalbums, tassen en theepotten. De medewerkers gaan graag samen met jou op zoek naar een leuk cadeau of verrassende interieuroplossing. Lange Hezelstraat 70 (M)

Waren we net nog in het verre oosten,
enkele stappen later zijn we in Frankrijk. Vivre Landelijk Wonen is de volgende laatste woonwinkel in de shoproute. Je waant je tussen de oude meubels en brocante voor even in het land van de wijn en de zon. Lange Hezelstraat 84 (N)

Vivre Landelijk Wonen

Van maandag t/m zaterdag zijn de meeste winkels geopend vanaf 10:00 uur tot 17:00. Op donderdag is het koopavond en er zijn verschillende koopzondagen.

A: Centraal Station Nijmegen
B: Habbekrats
C: De Heeren Wonen
D: Bofligt
E: WAAR
F: Zus & Zo Keukengerei
G: Déjà Vu
H: Stippels
J: Het Heydenrijck
K: Zen Lifestyle
L: La Belle Epoque
M: Aba-i
N: Subba
O: Vivre Landelijk Wonen
Shoproute Nijmegen
interactieve kaart