Prijsvragen

Home » Interieur & lifestyle » Prijsvragen
VBO Wonen &zo geeft regelmatig vrijkaarten weg voor leuke evenementen. Een overzicht van onze prijsvragen:
Animal Event - honden Taste of Holland    

Animal Event

Tijdens Animal Event van 6 t/m 8 mei 2016 staan honderden huisdieren centraal bij het grootste dierenevenement van Nederland.

Taste of Holland

Taste of Holland: het eerste nationale foodfestival van Nederland, van 12 tot 14 februari 2016 in Utrecht!
   
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!    

Onderstaande prijsvragen zijn gesloten

Gratis kaarten Taste of Chrismas Vakantiebeurs: voorbereiding op de vakantie Vrijkaarten ZomerFairSoestdijk  

Taste of Christmas

Taste of Christmas, hét internationale foodie festival voor de kerst, vindt in 2014 voor de eerste keer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vind je van 14 t/m 18 januari een koffer vol ervaringen en ben je aan het juiste adres.

ZomerFairSoestdijk

ZomerFairSoestdijk vieren we traditioneel, op Paleis Soestdijk, aan het begin van de zomer. Dit jaar van 14 mei t/m 17 mei 2015.
 
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!  
Pinksterfair Harvest Fair Paleis Soestdijk Eigen Huis Verbouwen + Inrichten

Pinksterfair

De sfeervolle Pinksterfair bij het majestueuze Slot Zeist is een begrip bij huis- en tuinliefhebbers, levensgenieters en trendwatchers.

Harvest Fair

Deze sfeervolle country- en lifestylefair is inmiddels een begrip en wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd.

Royaal Genieten Soestdijk

Van 30 augustus t/m 2 september wordt voor de eerste keer de fair ‘Royaal Genieten Soestdijk’ opgezet in de tuinen van Paleis Soestdijk te Baarn.

Eigen Huis (Ver)bouwen

Van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart vindt in de Jaarbeurs Utrecht de zevende editie plaats van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten.
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!  ► Win gratis kaartjes voor dit evenement! 
Holland Flower Festival Vrijkaarten winnen Wonen&co de beurs Vrijkaarten Second Home International Vrijkaarten Kasteel Fair Heeswijk

Holland Flowers Festival

Wie van bloemen houdt, kijkt zijn ogen uit op het Holland Flowers Festival in Zwaagdijk-Oost op 22 t/m 26 februari.

Wonen&Co de beurs

Leuke nieuwe ideeën kunt u opdoen tijdens een bezoek aan Wonen&Co de beurs van 15 t/m 18 maart in Martiniplaza in Groningen.

Second Home International

Op zoek naar een uniek tweede huis? Investeren in uw geluk? Of behoefte aan advies? Second Home International is dé beurs voor uw tweede huis.

Kasteelfair Heeswijk

Op de Kasteel Fair zie je van 30 maart t/m 1 april mooie lifestyle producten en proef je heerlijke delicatessen.
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!
Vakantiebeurs: voorbereiding op de vakantie Amis de France Nederlands Openluchtmuseum Holland Food & Flowers

Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vind je van 15 t/m 19 januari een koffer vol ervaringen en ben je aan het juiste adres.

Amis de France

Voor alle mensen die Frankrijk als hun tweede vaderland beschouwen is er Amis de France van 6 t/m 9 april. Waan je in een Frans dorp!

Beleef Landleven

Beleef Landleven, van 13 t/m 15 september in het Nederlands Openluchtmuseum (NOM), is het ware dagje uit voor iedereen die van dat buitenleven houdt.

Holland Food & Flowers

Smaakvolle workshops en wijnproeverijen en demonstraties van topkoks: op Holland Food & Flowers van 24 februari t/m 3 maart 2013.
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!
Gratis kaarten Lente TUIN & Woon Beurs Gratis kaarten Lente TUIN & Woon Beurs Win vrijkaarten voor de Woonbeurs Amsterdam Vrijkaarten winnen voor Landgoedfair Vught

Lente TUIN & Woon Beurs Zwolle

De nieuwste lentetrends voor de tuin en in huis worden van 7 t/m 9 maart gepresenteerd door onder meer hoveniers en tuinarchitecten.

Lente TUIN & Woon Beurs Haarlemmermeer

De nieuwste lentetrends voor de tuin en in huis worden van 28 t/m 30 maart gepresenteerd door onder meer hoveniers en tuinarchitecten.

Woonbeurs Amsterdam

Dé woonbeurs van Nederland! Met levensgrote huizen van onder meer VT Wonen en 101 Woonideeën. Van 24 september t/m 2 oktober.

Landgoedfair Vught

Het najaar wordt weer ingeluid op de Landgoed Fair Vught, van 14 t/m 16 oktober. Het doel van de fair is bezoekers te inspireren voor het komende seizoen.
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!
Gratis kaarten Herfstfair Orvelte KreaDoe Spirit of Winter Country & Christmas Fair

Herfstfair Havelte

Van mooie serviezen en tafelkleden tot brocante en wollen producten: van 12 t/m 14 september op de Herfstfair in museumdorp Orvelte.

KreaDoe

Op KreaDoe vind je van 5 t/m 9 november de laatste trends, technieken en materialen op het gebied van tientallen creatieve hobby's.

Spirit of Winter

Deze sfeervolle winterfair bij het sprookjesachtige Paleis het Loo zorgt van 19 t/m 23 november al voor een warm kerstgevoel in Apeldoorn.

Country & Christmasfair

Heel veel vuurkorven, kerstbomen en een overdekte ijsbaan zorgen van 26 t/m 30 november voor onvergetelijk romantisch schouwspel.
Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement! Win gratis kaartjes voor dit evenement!