Sfeer creŽren in de woonkamer

Home » Interieur & lifestyle » Sfeer creŽren in de woonkamer
Een paar blokken hout in de open haard, vuurtje erbij en je hebt gegarandeerd een heerlijk ruikende, sfeervolle woonkamer. Geen open haard? Maakt niet uit, er zijn veel manieren om sfeer te creëren.

De woonkamer is een plek waar je zalig kunt ontspannen na een drukke dag, waar je gasten zich thuis voelen en waar je uitgebreid kunt babbelen drinken met vrienden. Met een paar simpele ingrepen geef je de woonkamer een knusse, gezellige uitstraling.

Grote, comfortabele fauteuils en banken met een zachte stof nodigen uit om lekker in weg te zakken. Zorg voor een aantal extra stoelen voor onverwachte bezoekers en stevige kussens die in de rug of achter de nek kunnen worden gelegd.


Kussentjes en kaarslicht

Door voor zachte materialen als verend hoogpolig tapijt, suède, fluweel, nepbont, langharige vachten en wol te kiezen, krijgt het interieur een warme uitstraling.
Sfeervolle woonkamer Sfeer in de woonkamer
Zitmeubelen, gordijnen, vloerkleden en een overdadige hoeveelheid kussentjes en plaids lenen zich goed voor zachte textielen.

Het gebruik van warme, gloedvolle aardetinten en natuurlijke materialen zoals hout, riet en zeegras maken een ruimte knus en besloten.
Gedempt licht aangevuld met verschillende groepjes kaarsen vervagen de scherpe vormen van meubels en gezichten, waardoor mensen zich op hun gemak voelen.

Zachte muziek, een gevuld wijnrek, verse bloemen en een mooie grote plant maken het geheel compleet.
Met de huiden, karpetten, spreien en plaids van Interleer Exclusief creëer je in een handomdraai sfeer in de woonkamer.
Sfeervolle decoratie voor in de woonkamer Sfeer maken met accessoires
Lees meer over dit thema in het dossier: woonkamer