Shoppen in Amersfoort!

Home » Woonshoppen » Shoppen in Amersfoort!
Amersfoort, met zijn kenmerkende oude stadsmuur en Koppelpoort heeft een levendig winkelhart.

De historische binnenstad met zijn pittoreske straatjes biedt plaats aan erg veel gezellige winkeltjes. Iets nieuws nodig voor je interieur? Hier vind je het zeker!

We zochten de leukste woonwinkels van Amersfoort voor je uit.

 
Plattegrond Woonshoproute Amersfoort
 

Vanaf het station (A) wandelen we in ongeveer 10 minuten naar onze eerste bestemming.
Matser Design heeft een unieke collectie moderne meubelen en verlichting verspreid over vier verdiepingen bijzonder design van toonaangevende Italiaanse en Franse Merken. Laat je verassen door een overvloed aan vormen, materialen en kleuren. Arnhemsestraat 28 (B)

Barok, klassiek, strak, trendy, landelijk, mediterraans; bij De Oase kom je het allemaal tegen! Van prachtige lampen tot hockers in allerlei soorten en maten, kleinmeubelen, spiegels en nog meer verrassingen! En, heel veel bloemen. Koestraat 15 (C)

De Oase
Leuk voor Thuis

Leuk voor Thuis, oftewel LVT, heeft een vrolijke collectie met kleurrijke, verassende,  woonaccessoires in elke prijscategorie. Er is een ruime keuze binnen diverse merken als Blomus, Mennu, Zak!, Umbra en Leonardo. Om het assortiment uniek te houden, is LVT in zee gegaan met Amersfoorse ontwerpers en kunstenaars. Krommestraat 3 (D)

De sfeervolle winkel Tara Boeddha biedt producten aan met een betekenis. Een beetje geluk, een opkikkertje of inspiratie. Je vindt er een grote verscheidenheid aan Boeddhabeelden en bekende Hindoe-goden zoals Ganesha en Shiva. Ook wordt een uitgebreid assortiment edelstenen en cadeauartikelen uit alle delen van de

wereld aangeboden. De eigenaren vertellen graag de betekenis achter de producten. Krommestraat 16 (E)

Tara Boeddha

Lekker koken begint met goed kookgerei. Bij Dille & Kamille nemen ze dit wel heel letterlijk. Werkelijk overal hebben ze een handig keukenhulpje voor. Wat dacht je van

Dille & Kamille
champignonborstels, citroenschilraspen en aardbei-ontkroners?

Als je iets zoekt om te snijden, te kloppen, te wegen, te meten en te mengen, raspen en zeven, inmaken, stomen en bakken, moet je hier zeker even naar binnen stappen. Krommestraat 36 (F)


Hadaya


Waan je bij Hadaya in het sprookjesachtige Noord Afrika. In de romantische winkel vind je prachtige kleden, kussentjes, spiegels, servies, sjablonen en natuurlijk de typische Oosterse lampen. Achter Het Oude Stadhuis 4 (G)
 Goedgevonden

Alweer zo’n acht jaar verkopen Hans en Marian ontzettend veel dingetjes in hun curiosawinkel aan het gezellige plein de Groenmarkt. Goedgevonden is een echte snuffelwinkel waar je schilderijlijsten en Mariabeelden en alles ertussen vind. Groenmarkt 11 (H)

In een prachtig monumentaal pand vind je een uiteenlopende collectie meubels,

woningtextiel en verlichting op het gebied van modern design. Domein biedt ook interieuradviezen. Weverssingel 24 (I)

Domein

Het motto van Lifestyle is: life is beautiful and we show it…! Binnen dit uitgangspunt biedt de bekende woonketen een breed assortiment woonartikelen aan in veelal een landelijke, soms aan de middeleeuwen of oosterse sferen herinnerende stijl. Langestraat 88-90 (J)
Plattegrond Woonshoproute Amersfoort
Interactieve kaart
  A: Station Amersfoort
B: Matser Design
C: De Oase
D: Leuk voor Thuis
E: Tara Boeddha Winkel
F: Dille & Kamille
G: Hadaya
H: Goedgevonden
I: Domein
J: Lifestyle