Shoppen in Assen!

Home » Woonshoppen » Shoppen in Assen!
Assen is de stad van Bartje. Je weet wel, het jongetje dat niet voor bruine bonen bidt, uit de boeken van Anne de Vries.En natuurlijk de stad van het TT en het Drents Museum. In het centrum van de hoofdstad van Drenthe kun je heerlijk shoppen.

We zochten de leukste woonwinkeltjes voor je uit.

Plattegrond Woonshoproute Assen
Happy Boeddha 

Begin deze shoproute in Oosterse sferen. Bij Happy Boeddha vind je allerlei woningdecoraties, kunst- en gebruiks-voorwerpen, wierook, edelstenen en natuurlijk een groot assortiment Boeddha’s. De artikelen zijn afkomstig uit India, Indonesië, Thailand , Nepal China, Birma, etc. Nieuwehuizen 8 (B)

Cliënten van De Noorderbrug maken voor De Banier de prachtigste woonaccessoires. De handbewerkte dienbladen, lampen, spiegels, kussens en kapstokken worden van uiteenlopende materialen gemaakt en door de cliënten zelf verkocht  in de winkel. Groningerstraat 42 (C)
 

De Banier
 
 
Bij Gerritsma Interieur kun je terecht voor bijzondere, originele meubelen en accessoires van topontwerpers. Het grote pand staat boordevol verrassende interieurelementen waar tijdens de selectie naast vormgeving vooral naar kwaliteit en duurzaamheid is gekeken. Kloekhorststraat 49 (D) ►
Gerritsma Interieur

Het Kookhuis

 

Eieren pocheren lastig? Het Kookhuis heeft er een gadget voor! De kleine, gezellige winkel heeft alle ingrediënten  in huis voor veel kookplezier. Allerlei handigheidjes als maatlepelschepjes, keukentangen, weegschalen en raspen vind je hier naast keukenapparatuur en kleurrijke ovenwanten, pannenlappen en schorten. Oudestraat 30 (E)

Bij ART-QUAKE vind je ontelbare mogelijkheden om schilderijen en foto’s in te lijsten. En er is een grote collectie kleurrijke artikelen op je interieur op te vrolijken. Ceresstraat 12-14 (F)
Aan ’t Forum vinden we een tweede keukenwinkel. De Waal Koken, Tafelen en Geschenken heeft een groot assortiment bestek, serviezen, pannen en messen. En een aantal erg leuke keukencadeautjes. ’t Forum 22 (G)

De Waal

Ammarens Woondesign noemt zichzelf ‘een woonwinkel die je moet ervaren’. Je treft er moderne meubels, exclusieve verlichting, decoratieve woonaccessoires, bijzondere wanddecoratie en trendy karpetten. En je kunt er terecht
voor interieuradvies. Koopmansplein 3a (H)

Ammarens
In warenhuis Vanderveen vind je Lampenier. Deze lampenwinkel heeft een zeer uitgebreide collectie tafel-, vloer, hang,- wand- en plafondlampen. Koopmansplein 16 (I) ►

Lampenier

De volgende stop van de shoproute is bij de Voerengalerie. Deze vloerenspeciaalzaak is gevestigd in een prachtig historisch pand. De sfeervolle omgeving herbergt een ruim assortiment op het gebied van vloer-, trap- en raambekleding. Vaart Zuidzijde 7 (J)

Vloerengalerie

Bij Kraal & Kamer kun je vind je naast veel kralen sfeervolle accessoires om de kamer mee op te vrolijken. Markt 15 (K)
Vivante, dat er pal naast ligt, heeft een grote variatie aan gordijnen, vitrages, in betweens, binnen- en buitenzonwering en vloerbedekking. Alles dus voor het stofferen van je woning.  Markt 15 (K)
 

A: Station Assen
B: Happy Boeddha
C: De Banier
D: Gerritsma Interieur
E: Het Kookhuis
F: ART-QUAKE
G: De Waal
H: Ammarens Woondesign
I: Lampenier
J: Vloerengalerie
K: Kraal & Kamer
K: Vivante
L: Station Assen

Bartje even zien? Je komt hem op de terugweg tegen: hij staat aan De Brink.
Plattegrond Woonshoproute Assen
Interactieve kaart