Shoppen in Zwolle!

Home » Woonshoppen » Shoppen in Zwolle!
De historische binnenstad van Zwolle ademt met zijn prachtige herenhuizen, vestingwerken en grachten de sfeer van haar rijke verleden.

De leuke straatjes en pleintjes van de hanzestad bieden een mooi decor voor een heerlijk middagje woonhoppen met vriendinnen.

We zochten de leukste woonwinkeltjes voor je uit.


Plattegrond Woonshoproute Zwolle
Kunst & Klieder

Meteen als je Kunst & Klieder binnen loopt, word je al vrolijk! Je vind er van alles: van Ghanese kasten en Zuid-Amerikaanse kaarsen tot grappige tosti-ijzers en kleurrijke lampen. Een heerlijk begin van deze woonshoproute! Sassenstraat 72 (B)

In deze gezellige winkel in een mooi historisch pand vind je onder meer meubeltjes uit grootmoederstijd, italiaanse
beelden en spiegels. Ook heeft L'Armadio, het Italiaanse woord voor kast, een groot assortiment glaswerk, dat veelal mondgeblazen is. Sassenstraat 68 (C)

L'Armadio

Valetdix is een schattige woonwinkel met allerlei woonaccessoires zoals klokken, kandelaars en fotolijstjes in de rustieke stijl van merken als Riverdale. Diezerstraat 91 (D)

Burmann is helemaal thuis in linnen. Alles om, letterlijk, je huis te stofferen vind je hier. Er wordt een brede collectie aan beddengoed, badgoed, keukengoed en tafellinnen aangeboden. En wilde je net het design dat niet in de winkel ligt, dan wordt het voor je besteld. Diezerstraat 94 (E)

Burmann
Eikelboom

Voor de complete woninginrichting, van slaapkamer tot huiskamer, kun je terecht bij Eikelboom. In de winkel vind je meubels, gordijnen en decoraties in zowel hedendaagse als klassieke en retrostijl. Kwaliteit en duurzaamheid staat er voorop. Diezerpoortenplas 4 (F)

Letterlijk betekent spinde voorraadkast, provisiekast. Maar ze hebben er nog veel
meer. Spinde helpt je graag bij het vertalen van je woonwensen en smaak in originele vormgeving met duurzame materialen. Thorbeckegracht 32 (G)

Spinde


Lekker koken begint met goed kookgerei. Bij Dille & Kamille nemen ze dit wel heel letterlijk. Werkelijk overal hebben ze

een handig keukenhulpje voor.  Eiland 38 (H)

 Dille & Kamille

Van plan een uitgebreid diner te organiseren? Bij Oldenhof Kookgerei

Oldenhof Kookgerei
vind je alles wat je daar voor nodig hebt, van gasfornuis en pannen tot prachtig servies. Gasthuisplein 1-5 (I)

Hou je van trendy woonaccessoires en designmeubels? Dan is rondsnuffelen in Pogo, de winkel met wauwfactor, een must.

Met de ontwerpen van topdesigners als Marcel Wanders en de

Pogo
superhippe vervormbare vazen, zeerspeciale lampen en kandelaars en bijzondere wijnrekken maak je een statement in je interieur. Oude Vismarkt 28a (C)

Living Wonen

Een heel klein stukje verder op vindt je Living Wonen, door woonblad Ariadne at Home geselecteerd als beste woonwinkel van Zwolle. Living Wonen heeft een prachtig assortiment kussentjes, kaarsen, klokken en meubels die zo in je interieur passen. Oude Vismarkt 10 (D)

Niet alle winkels in deze shoproute hebben ruime openingstijden. De meeste winkels zijn geopend van woensdag - zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De koopavond is op donderdag.

A: Station Zwolle
B: Kunst en Klieder
C: L'Armadio
D: Valetdix
E: Burmann
F: Eikelboom
G: Spinde
H: Dille & Kamille
I: Oldenhof Kookgerei
J: Pogo
K: Living Wonen
L: Station Zwolle

 Na het shoppen toch nog wat geld over? Neem het ervan en probeer een luxe lunch bij de Liberije, het bekende Zwolse restaurant met drie Michelinsterren. Wel van te voren reserveren!

 Plattegrond Woonshoproute Zwolle
interactieve kaart