De woonkamer als binnentuin: je eigen oase!

Home » Interieur & lifestyle » De woonkamer als binnentuin: je eigen oase!
Een botanisch interieur is een van de belangrijkste woonmodetrends van dit moment. Benader het interieur als een landschap.

Combineer met veel groen en maak van je huis een plek om op adem te komen.

Thuis oase

Ontspannen gaat het beste in de natuur. Dus haal de natuur in huis en benader de woonkamer eens als een landschap. Kies zand- en kleitinten dicht bij de vloer en groen en blauw van bladerdak en lucht naarmate je meer de hoogte in gaat. Zo maak je van het interieur een binnentuin.

Met het aardse kleurenpalet en de stoere ribbelstructuur van de nieuwe DESSO Studio Nature tapijtcollectie leg je een comfortabele en praktische basis. Een plek in huis om op adem te komen!
Botanisch interieur
Met het aardse kleurenpalet van de nieuwe Studio Nature tapijtcollectie van DESSO leg je een comfortabele en praktische basis.

De DESSO Studio Nature collectie is geïnspireerd op sisaltapijt. De robuuste uitstraling komt overeen, nieuw is de combinatie van zachte wollen en sterke synthetische garens. Studio Nature is uiterst geschikt voor 'high traffic' plekken in huis, zoals de overloop en de trap. Maar het brengt ook comfort in de woonkamer of de slaapkamer of je nou kiest voor kamerbreed of een vloerkleed op maat.
Lees meer over dit thema in het dossier: woonkamer