Zo verstop je jouw tv!

Home » Interieur & lifestyle » Zo verstop je jouw tv!
Tv achter een schuifdeur

Tv achter schilderijen

Uitklapbare panelen

Heb je nog wat foto’s liggen of een paar mooie schilderijen? Monteer ze aan elkaar doormiddel van scharnieren. Als je die voor de televisie
monteert, kun je ze dichtklappen. Op die manier is de tv verstopt achter kunst of leuke foto’s.

Een muurkast

Als je handig bent, kun je ook een speciale kast maken. Dan kun jij de nieuwe smart tv daarin monteren met muurbeugels  en kun je alle accessoires bij de tv bewaren. Op die manier heb je alles in een en kun je het nog mooi verstoppen ook!

Tv in dressoirkastje
Een televisie is vaak een groot zwart vlak in de woonkamer als hij uitstaat. Een televisie verplaats je niet zo makkelijk. Je kunt hem wel met wat handige trucjes verstoppen. Om je wat ideeën te geven, kun je hieronder kijken naar wat inspiratie.

Schuif maar weg

De televisies worden steeds platter. Dat is fijn, want zo nemen ze maar weinig ruimte in. Daarbij kun je ze makkelijk verstoppen achter een paneel. Installeer een schuifpaneel voor de televisie en zorg dat deze dezelfde kleur heeft als de achtergrond. Dan kun je de televisie ‘wegschuiven’ als hij uit staat.

Tv kastje aan de muur

Poppetjes gezien, kastje dicht

Heb je niet zoveel ruimte, maar wil je wel naar een lekker groot scherm kijken? Neem dan eens een voorbeeld aan onderstaande foto. Monteer een televisie in de deksel van de kast! Als je dan even geen tv kijkt, dan kun je deze kast ook als tafel gebruiken. Op die manier is hij multifunctioneel. Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met
Platte TV Discounter
Lees meer over deze thema's in de dossiers: woonkamermeubelen