Indiaas interieur

Home » Interieur & lifestyle » Indiaas interieur
Een kleurrijker interieur dan het Indiase interieur kunnen wij ons niet voorstellen. De heerlijke warme kleuren overladen je met een gevoel van weldadige overvloed.

Het interieur uit India kenmerkt zich door een fantastisch samenspel tussen stoffen, kleuren en materialen. Dof, craquelé en glanzend gaan samen met paars, rood en oranje. Warme tonen spelen de hoofdrol, en met een blauwe touch houdt je het luchtig. Houd je niet van kiezen, dan past dit interieur helemaal bij jou.

Laat je meevoeren naar het exotische India en laat je inspireren door de foto's voor je eigen kleurrijke, gastvrije interieur. We geven je tips hoe je deze stijl in jouw woonkamer doorvoert.
Warme kleuren van het Indiase interieur
Indiaas interieur  - asseccoires

Indiaas interieur in 5 stappen

  1. Kleuren: rood, oranje, paars, blauw, goud
  2. Accessoires: kaarsjes, kandelaars, kussens
  3. Meubels: oud hout, antiek
  4. Materialen: glas, metalen, stoffen
  5. Stijl: mix and match
En dan van alles vooral héél erg veel! Veel kleuren, veel accessoires en veel verschillende materialen. Verf je muren mee als je van heftig houdt, heb je liever een wat rustiger achtergrond, dan is een wat meer neutrale, grijze muur ook heel geschikt. Bij dit uitbundige interieur kun je weinig fout doen en is het nooit te veel. Gooi de remmen los en ga lekker aan de slag met je woonkamer. Geniet ervan!
Indiaas interieur  - meubels
Lees meer over dit thema in het dossier: woonkamer