Vrolijke zomertuin

Home » Interieur & lifestyle » Vrolijke zomertuin
Zomertuin met lampjes Haal de lampjes, lampionnen en heerlijke lounche stoelen maar te voorschijn! Het is hoog tijd voor zomer in de tuin!

Deze drie tuinen bieden je de nodige inspiratie!

Designtuin

Design is er steeds vaker voor buiten. Een groot aantal meubels uit de Vitra collectie is bijvoorbeeld geschikt voor buitengebruik. Sommige ontwerpen zijn er voor binnen èn buiten, andere kregen een outdoor-variant door materiaalaanpassingen. Voor het ‘nieuwe’ buitenleven combineer je ontwerpen van de broers Bouroullec, Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Maarten van Severen, Charles&Ray Eames en Verner Panton. Vrolijk, tropisch en Vitra!

Tropisch tintje

De Macrocrochet Outdoor collectie van Missoni Home geeft elke tuin een tropisch tintje, weer of geen weer!

Gebruik je de kleuren en dessins op de foto, dan krijg je meteen het hippe jaren '50 sfeertje erbij!
Zomertuin fifties
Zomertuin met tropical

Tropical tuin

Lekker knallen met kleur in deze tropische tuin!

Een houten krukje is handig om erbij te zetten als bijzettafel, of om snel aan te kunnen schuiven. Door een stukje vrolijk gekleurd zeil er als kleedje op te leggen versterk je de tropische sfeer.

Leuk voor buiten: de mini cactus in allerlei soorten en kleuren. Deze bonte verzameling springt in het oog. Benadruk deze vrolijke sfeer met lampionnen; het zijn perfecte sfeermakers! Ze zijn vooral ‘s avonds op het terras leuk om op te hangen aan een parasol of de veranda, als je met vrienden geniet van de laatste zonnestralen.
Door: Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen (aangepaste tekst)
Met dank aan: GAMMA Nederland, Syngenta Flowers, Leen Bakker en Dutch Style Company
Lees meer over dit thema in het dossier: tuin