Romantische tuin

Home » Interieur & lifestyle » Romantische tuin
  Romantiek viert hoogtijdagen in de tuintrends van 2013. Waan je in Frankrijk met deze heerlijke romantisch tuin. Met hout, riet en white wash creëer je deze tuin bij jou thuis!

Hieronder laten we zien welke kleuren, materialen en we anno 2013 terug zien in de romantische tuin.

Weerbestendig en chique

De bank is gemaakt van gevlochten materiaal dat bestand is tegen ons vochtige klimaat. De gecapitonneerde rugkussens geven de bank een chique uitstraling. 
Romantische tuin - schutting

Kleuren en dessins

Door te spelen met pastelkleuren in blauw en groen haak je in op de nieuwste trends.

Tip: combineer verschillende dessins met elkaar en stem de kleur van het buitenkleed af op de sierkussens.
Romantische tuin - bankje

Mand als bijzettafel

Gebruik een grote gevlochten mand als bijzettafel (en berg daar de sierkussens in op als je weer naar binnen gaat). De natuurlijke uitstraling van riet en hout combineert mooi met de frisse kleurtjes van het gedessineerde kleed en de kussens.
Romantische tuin - tea time

Bloemen

Kleine viooltjes zijn als verzameling in een grote sierpot niet meer tuttig, maar geven juist een stoer en gezellig kleuraccent aan het hele terras.

Chillen in een Canadian Chair

In Canada en Amerika staat op elke veranda wel een ‘Canadian Chair’, maar in Nederland is het pas deze zomer een echte hit. Kies voor deze tweezitter en creëer in je tuin het perfecte chill plekje in de zon. Plaid, kussentje erbij, en een kleed eronder (heel lekker met blote voeten in plaats van de harde stenen) en dan zo’n lekkere cupcake met thee. En je beste vriendin erbij natuurlijk!

Bloempotten

Er ontstaat een rijk voorjaarsgevoel met white wash accessoires en stoere potten met bloeiende planten die in overvloed worden toegepast. Lekker landelijk loungen!
Door: Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen (aangepaste tekst)
Met dank aan: GAMMA Nederland, Syngenta Flowers, Leen Bakker en Dutch Style Company

Tuinkussens.nl  Maatkussens.nl maakt kussens die perfect passen op jouw tuinmeubels. Neem eens een kijkje op www.maatkussens.nl! Maatkussens.nl
Lees meer over dit thema in het dossier: tuin