Hanglamp bestellen? Gezellig interieur met deze leuke lampen!

Home » Interieur & lifestyle » Hanglamp bestellen? Gezellig interieur met deze leuke lampen!
De koude maanden zijn aangebroken. Buiten is het donker en nat, maar in huis zit je droog. Binnen maak je het in een handomdraai gezellig door de juiste (sfeer)verlichting te kiezen. In dit artikel vind je een aantal tips.
Oriëntaalse lampen Hanglamp 101 Vloerlamp Rens
Oriëntaalse lampen Hanglamp 101 Vloerlamp Rens

Oosterse lampen voor betoverend lichteffect

Op zoek naar Arabische lampen voor Oosterse sfeer? Deze populaire lampen gebruik je om prachtige lichteffecten te creëren in iedere kamer. Dankzij de kleine schitteringen wordt de muur op betoverende wijze opgevrolijkt.

Hanglampen voor gezelligheid aan tafel

Met een mooie hanglamp belicht je niet alleen het eten of tafelgerei, maar haal je ook gezelligheid in huis. Gezellig dineren doe je immers bij mooi sfeerlicht. Of je nu kiest voor dure of goedkope: industriële lampen van Leen Bakker zijn altijd voordelig.

Staande lampen voor ruimtelijk effect

Vaak zie je staande lampen naast een lekkere stoel, bank of knus plekje. Maar staande lampen of vloerlampen zijn ook geschikt om ruimtelijke effecten te creëren.
Richt de lamp omhoog om de kamer zo groter te laten lijken.
Breed en divers assortiment Moderne plafondlampen
Breed en divers aanbod Moderne plafondverlichting 

Assortiment Leen Bakker

Het is niet eenvoudig om de juiste lamp bij je interieur te kiezen. Denk daarom goed na over welke sfeer je wilt scheppen in je interieur en welke rol verlichting daarbij kan spelen.

Is één van je kamers nog kaal en onpersoonlijk? Bij Leen Bakker vind je allerlei voorbeelden om zelfs de lastigste ruimtes gezellig te maken.

Voor alle lampen en decoraties neem je een kijkje in de webshop van Leen Bakker.
Lampen kopen bij Leen Bakker
Vloerlamp Grando
  Vloerlamp Grando
Lees meer over dit thema in het dossier: verlichting