Vintage interieur

Home » Interieur & lifestyle » Vintage interieur
Het Perscentrum Wonen was op bezoek in de Amsterdamse Pijp, in het huis van Inge dat 'vintage' schreeuwt!

Het is een vrolijk interieur bovendien, door een flinke dosis kleur, en een tikkeltje chic door de combinatie met design. Een huis met karakter, wat fijn! Kijk rustig even rond…

Voor het creëren van eenzelfde “Vintage Chic” interieur bestaan eigenlijk geen richtlijnen. Maak de verzamelaar in jezelf wakker en richt je huis in met dingen – meubels, bijzondere stoffen, behang met prints, kussens, kleden en prullen – waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Geen kleurcodes of restricties: alles in de mix. Persoonlijker kan niet!
Vintage
Vintage
Zittend op een bank vol borduursels heb je altijd wat te zien; een tv is bijna overbodig!
Vintage
Verschillende gekleurde vaasjes sieren de lange houten eettafel. Kaartjes, krabbels en kleine tekeningen worden samen opgeprikt in een lijst. Kunstwerken creëer je zelf!
Vintage
De roze Pelican Chair is een ontwerp uit 1939, van Deense ontwerper Finn Juhl. De stoel werd onlangs opnieuw in productie genomen. De tafel was eerst blauw, net als de stoelen, maar kreeg met een goede schuurbeurt zijn eigen “huidskleur” weer terug.
Vintage
Jeugdherinneringen, souvenirs, prullaria, kitsch en vondsten van de rommelmarkt: samen uitgestald in een kast of op een bijzettafel is het een prachtig en persoonlijk decor.
   
Bekijk ook het filmpje van het huis van Inge!
Bron: Perscentrum Wonen
Lees meer over dit thema in het dossier: binnenkijken