Droompaleis aan de Prinsengracht

Home » Binnenkijken » Droompaleis aan de Prinsengracht
Soms zetten bekende Nederlanders hun huis te koop. En dat is leuk, want dan kunnen we er een kijkje nemen!

Youp van 't Hek heeft het in zijn shows regelmatig over zijn huis, de telefoon in de hal en zijn huisgenoten. Hier neem je een kijkje in waarschijnlijk het huis van een van Neerlands grappigste cabaretiers.

Sinds eind jaren '80 woonde hij in dit begerenswaardige pand aan de Prinsengracht in het hartje van onze hoofdstad. Toch heeft hij er afscheid van genomen nu de kinderen de deur uit zijn en heeft hij prachtige huis verruilt voor een ook niet verkeerd, maar wel een miljoen euro minder kostend, optrekje aan het Vondelpark.
In dit ruim tien kamers tellende grachtenpand aan het mooiste stukje van de Prinsengracht verveel je niet snel. De speelkamer, wijnkelder, muziekkamer en werkkamer bieden eindeloos vertier.
Heb je regelmatig logees? In dit huis is een pyjamaparty gegarandeerd een groot feest. Dit is een verrassend groen uitzicht voor hartje Amsterdam!
Wat een prachtige klassieke elementen heeft dit huis, je zou er spontaan hopeloos verliefd op worden... Die raampjes, die trap, die achtergevel... De regel 'ontdoe je huis van persoonlijke spullen' kon niet méér geschonden worden!
 Bron: Funda  
Lees meer over dit thema in het dossier: binnenkijken