Grachtenpand aan de Prinsengracht

Home » Binnenkijken » Grachtenpand aan de Prinsengracht
Soms zetten bekende Nederlanders hun huis te koop. En dat is leuk, want dan kunnen we er een kijkje nemen!

Tja, hoe zou het huis van de enige echte ma Flodder eruit zien? Dat ga je nu zien, het schijnt namelijk dat Flodder-actrice Nelly Frijda in dit prachtige grachtenpand aan de Prinsengracht woont.

Ze zette het meermalen te koop voor diverse vraagprijzen rond de miljoen euro, maar heeft het inmiddels weer van de markt gehaald. Niet heel raar, wie kan er nu afscheid nemen van deze prachtige woning!
Het is verrassend netjes in de meeste kamers van dit vier verdiepingen tellende monumentale grachtenpand. Nu heeft Nelly Frijda dan ook niet alleen in Flodder gespeeld. Acht jaar geleden kocht de actice in zo'n vijftig films dit droompaleis voor ongeveer een tiende van de huidige vraagprijs volgens diverse bronnen. Mocht dat waar zijn, dan heeft ze een prima pensioen opgebouwd.
Het mooiste aan het hele huis zien we in de middelste foto: het onbetaalbare uitzicht over de Amsterdamse grachten. Wat een genot moet het zijn om in dit prachtige huis te wonen! Badderen in deze badkamer moet wel goed voelen.
 Bron: Funda    
Lees meer over dit thema in het dossier: binnenkijken