Woonboerderij in Breukelen

Home » Binnenkijken » Woonboerderij in Breukelen
Soms zetten bekende Nederlanders hun huis te koop. En dat is leuk, want dan kunnen we er een kijkje nemen!

Ben je op zoek naar het perfecte huis? Dan is dit wellicht wat voor jou! Presentator Ron Brandsteder zette het volgens bronnen ruim een half jaar geleden op Funda voor de lieve som van 2,2 miljoen euro. In het Utrechtse Breukelen vinden we 'Vegt Lust', de luxe, rijksmonumentale woonboerderij.

Met 280 m2 woonoppervlakte, een perceeloppervlakte van 3400 m2, twee bijgebouwen, een carport en een oprijlaan heeft het alles wat een (on)bekende Nederlander behoeft. Maar het mooiste is eigenlijk de eigen aanlegstijger.
De prachtige zitkamer is een lust voor het oog met zijn open haard en de openslaande tuindeuren naar de zijtuin. Vanuit de zitkamer kan je de oorspronkelijke 'opkamer' zien die toegang geeft tot de kelder. De riante keuken is voorzien van teppanyakiplaat, oven, inductiekookplaat en vaatwasser. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien. We vinden hier een ruime douche, ligbad, houten meubel met twee waskolommen en toilet.
Een levensecht sprookjesparadijs vinden we in de slaapkamer. De luxe uitstraling wordt gecreëerd door het grote bed, de open ruimte en de openslaande tuindeuren. De vrijheid vinden we niet alleen terug in de slaapkamer, maar ook in de enorme tuin met terrasjes, veranda's en natuurlijk niet te vergeten de aanlegstijger in de rivier De Vecht.
 Bron: Funda    
Lees meer over dit thema in het dossier: binnenkijken